Še 0.0 do brezplačne dostave

Plačilo in dostava

Plačilo po povzetju

Plačilo po povzetju velja izključno za področje ozemlja države Slovenije. Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino ali kartico, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Celotna kupnina + stroški dostave so navedeni v naročilu in držijo, če ni bilo kasneje kako drugače dogovorjeno.

Naše pakete dostavljamo preko ponudnika poštnih storitev Pošta Slovenije. Plačilo kurirju je možno z gotovino ali plačilno kartico.

Dodatek pri pošiljanju nevarnega blaga

Nevarno blago so predmeti ali snovi, ki lahko pri prevozu, manipulaciji in kratkotrajnem skladiščenju  predstavljajo tveganje za varnost in zdravje zaposlenih, tveganje za okolje ali premoženje; po ADR jih ni dovoljeno prevažati ali pa jih je dovoljeno prevažati le pod pogoji, navedenimi v ADR. 

Zaradi zagotavljanja storitve pošiljanja nevarnega blaga za katero veljajo nekatere izjeme, ki jih določata Zakon o prevozu nevarnega blaga in Sporazum o mednarodnem cestnem prevozu nevarnega blaga se ob izbiri dostave preko ponudnika poštnih storitev zaračuna dodatek 2,0492 EUR + ddv.

Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in se razlikuje glede na skupno vrednost naročila.

  • Vrednost naročila 0 – 50,00 EUR = 4,976 EUR + ddv.
  • Nad 50,00 EUR = brezplačna poštnina.


Plačilo po predračunu

Pri plačilu po predračunu se Vam izpiše predračun in vzorec položnice za plačilo. Položnico lahko plačate preko spletne banke, na banki ali na pošti. Po opravljenem plačilu lahko pošljete potrdilo o plačilu. Tako omogočite hitrejšo obravnavo Vašega naročila. 


Plačilo s plačilnimi karticami

Možno je plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.


Osebni prevzem

Naročilo lahko plačate in prevzamete osebno v naši poslovalnici v Šentrupertu (Šentrupert 5A, 3303 Gomilsko) z gotovino ali kartico. Po obravnavi naročila Vam pošljemo sporočilo ali pa Vas pokličemo, kdaj lahko prevzamete naročeno blago. 


Dobavni rok

Ponudnik se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Po oddaji naročila boste prejeli sporočilo s kopijo naročila, ki vsebuje naročene artikle in skupno ceno. Na naši spletni strani www.selekto.si/kontakt sta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte, na katerega se lahko obrnete v primeru vprašanj ali pripomb v zvezi z naročilom. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z Vami dogovorili o dobavnem roku. Selekto, d.o.o. lahko v času do izdaje obvestila, da je naročilo "V obdelavi", naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.